، رو لباسی آبی هر دو رو میزی درعرض میز کشیده میشود . زمانی که رومیزی تم
یز درموقعیت خود قرار می گیرد رومیزی کثیف از قسمت پائین می افتد برای درست انداختن رومیزی تمیز، سبیل و … ) وصل می کنیم و یا اینکه به هرصندلی یک شماره می دهیم . دو روش اصلی منوها (آلاکارت یا منوی مخصوص ) میباشند. زمانی که مشتری آلاکارت را سفارش می دهد ممکن هتل به تمامی غذاهایی که درمنوی آلاکارت وجود دارد مایل بوده .قیمت غذا مبلغ کل غذاهای سرو هتل توسط او خواهد بود . در منوی ویژه ، مشتری غذاها را ازیک لیست محدودی انتخاب میکند . و با محاسبة قیمت غذا